Investerar-SM 2017

– Är du Sveriges bästa investerare?

  • Delta gratis i tävlingen och lär dig handla aktier, index, råvaror och valutor.
  • Vinnaren belönas med 100 gram guld, värde ca 37 000 kr. Sponsor: Commerzbank

Anmäl dig nu!Handelsplattformen

Tävlingen pågår mellan 2-13 oktober 2017.

OM INVESTERAR-SM

Investerar-SM arrangeras av börsen Nordic Growth Market (NGM). Genom tävlingen får nyfikna amatörer och inbitna investerare testa sina kunskaper i handeln med aktier, råvaror, index, valutor och räntor. Det görs med hjälp av vanliga aktier och börshandlade produkter. Dessa värdepapper finns på NGM:s hemsida.

Tävlingen pågår mellan 2-13 oktober. För att vara med i huvudtävlingen och tävla om första priset måste du ha anmält dig senast 8 oktober. Handeln är öppen under börsens öppettider, kl. 09.00-17.25. Under tävlingen ska deltagarna skapa en så hög avkastning som möjligt i sin depå som består av 100 000 fiktiva kronor. I tävlingen handlas alla värdepapper till faktiska kurser men med fiktiva pengar. Fördelen med tävlingen är att man får testa att handla utan att riskera riktiga pengar.

Under tävlingsperioden pågår en huvudtävling. Den deltagare som lyckas skapa den högsta avkastningen vinner och belönas med 100 gram riktigt guld, värde cirka 37 000 kronor. Första veckan belönas även Veckans raket, d.v.s. den deltagare som har haft den största procentuella utvecklingen i sin portfölj.

Investerar-SM är en social tävling – utmana vänner, kollegor och familj och visa vem som är bäst på trading! I tävlingen går det att skapa grupper där man tävlar mot alla inom gruppen.

Det är så klart kostnadsfritt att delta, men man måste ha fyllt 18 år.

Läs mer om Investerar-SM och reglerna här

  • © Nordic Growth Market NGM AB 2017. All rights reserved | Integritetspolicy | Allmänna villkor

    Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik