Investerar-SM

[Ingen tävling pågår just nu]

– Är du Sveriges bästa investerare?

  • Delta gratis i tävlingen och lär dig handla aktier, index, råvaror, valutor, krypto och räntor.

Nyheter

Årets tävlingsomgång av Investerar-SM 2021 är avgjord och det blev Pär Eriksson från Skellefteå som kammade hem vinsten och den ärofyllda titeln ”Sveriges främsta investerare 2021”. Vi passade på att ställa några frågor till den regerande mästaren. (mer…) Läs mer »
Investerar-SM bjöd på en härlig stämning med över 6000 tävlande! Albin Kjellberg intervjuar twitterprofilerna Misswee, Aktiepappa och Finansgrabbarna om deras bästa tips. Läs mer »

VISA ALLA NYHETER »

OM INVESTERAR-SM

Investerar-SM arrangeras av börsen Nordic Growth Market (NGM). Genom tävlingen får nyfikna amatörer och inbitna investerare testa sina kunskaper i handeln med aktier, råvaror, index, valutor, krypto och räntor. Det görs med hjälp av vanliga aktier och börshandlade produkter. Dessa värdepapper finns på NGM:s hemsida.

Tävlingen pågår mellan 15 november – 19 november. För att vara med i huvudtävlingen och tävla om första priset måste du ha anmält dig senast 16 november. Handeln är öppen under börsens öppettider 08:00 – 20:00. Tänk på att vissa värdepapper, bland annat aktier, handlas under kortare öppettider 09:00 – 17:25.

Under tävlingen ska deltagarna skapa en så hög avkastning som möjligt i sin depå som består av 100 000 fiktiva kronor. I tävlingen handlas alla värdepapper till faktiska kurser men med fiktiva pengar. Fördelen med tävlingen är att man får testa att handla utan att riskera riktiga pengar.

Investerar-SM är en social tävling – utmana vänner, kollegor och familj och visa vem som är bäst på trading! I tävlingen går det att skapa grupper där man tävlar mot alla inom gruppen.

Det är så klart kostnadsfritt att delta, men man måste ha fyllt 18 år.

Läs mer om Investerar-SM och reglerna här

 • PARTNERS

  Samarbetspartners

  bnp
  bnp

  Mediapartners

  bnp
  bnp

  Utbildningspartners

  bnp
 • © Nordic Growth Market NGM AB 2021. All rights reserved | Integritetspolicy | Allmänna villkor

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik