Investerar-SM

[Ingen tävling pågår just nu]

– Är du Sveriges bästa investerare?

  • Delta gratis i tävlingen och lär dig handla aktier, index, råvaror, valutor, krypto och räntor.

Nyheter

Årets tävlingsomgång av Investerar-SM 2020 är avgjord och det blev Mårten Carolusson från Göteborg som kammade hem vinsten och den ärofyllda titeln ”Sveriges främsta investerare 2020”. Vi passade på att ställa några frågor till den regerande mästaren. Stort Grattis till segern i Investerar-SM 2020! Hur känns det att ha vunnit Investerar-SM och tagit hem den ärofyllda titeln ”Sveriges främsta investerare 2020”? Det känns väldigt kul och väldigt oväntat att vinna. Du vann Investerar-SM 2020 med en god marginal och en [...] Läs mer »
Årets tävlingsomgång av Twitterkampen är avgjord, där kända finansprofiler och influencers tävlar mot varandra om en prischeck på 10 000 kr som får skänkas till valfri välgörenhetsorganisation. Vilken välgörenhet som får ta emot gåvan återstår att se, vi håller er uppdaterade! Tills dess, ta del av vår vinnarintervju med Erik Lundin, mer känd som Ekka Lundin. Stort grattis till segern i Twitterkampen 2020 – hur känns det? Det känns riktigt kul! Du vann årets Twitterkamp med en god marginal då din portfölj landade på [...] Läs mer »

VISA ALLA NYHETER »

OM INVESTERAR-SM

Investerar-SM arrangeras av börsen Nordic Growth Market (NGM). Genom tävlingen får nyfikna amatörer och inbitna investerare testa sina kunskaper i handeln med aktier, råvaror, index, valutor, krypto och räntor. Det görs med hjälp av vanliga aktier och börshandlade produkter. Dessa värdepapper finns på NGM:s hemsida.

Tävlingen pågår mellan 30 november – 4 december. För att vara med i huvudtävlingen och tävla om första priset måste du ha anmält dig senast 1 december. Handeln är öppen under börsens öppettider 08:00 – 20:00. Tänk på att vissa värdepapper bland annat aktier, handlas under kortare öppettider 09:00 – 17:25.

Under tävlingen ska deltagarna skapa en så hög avkastning som möjligt i sin depå som består av 100 000 fiktiva kronor. I tävlingen handlas alla värdepapper till faktiska kurser men med fiktiva pengar. Fördelen med tävlingen är att man får testa att handla utan att riskera riktiga pengar.

Investerar-SM är en social tävling – utmana vänner, kollegor och familj och visa vem som är bäst på trading! I tävlingen går det att skapa grupper där man tävlar mot alla inom gruppen.

Det är så klart kostnadsfritt att delta, men man måste ha fyllt 18 år.

Läs mer om Investerar-SM och reglerna här

 • PARTNERS

  Samarbetspartners

  bnp
  bnp
  bnp

  Mediapartners

  bnp
  bnp

  Utbildningspartners

  bnp
 • © Nordic Growth Market NGM AB 2020. All rights reserved | Integritetspolicy | Allmänna villkor

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik