Investerar-SM 2019

– Är du Sveriges bästa investerare?

  • Delta gratis i tävlingen och lär dig handla aktier, index, råvaror, valutor, krypto och räntor.

Anmäl dig nu!Handelsplattformen

Tävlingen pågår mellan 30 september-11 oktober 2019.

Nyheter

Idag är det nationell helgdag i Tyskland vilket innebär att den tyska marknaden är stängd. DAX går att handla men det kommer inte finnas priser i instrument med tyska aktier som underliggande tillgång i tävlingen. Läs mer »
Vi har fått en pratstund med fjolårets vinnare av Twitterprofil-tävlingen, Aktiepappa, som som under två turbulenta handelsveckor bräckte alla de andra Twitterprofilerna och tog hem tävlingen. Hej Aktiepappa! 1. Det är snart dags för årets upplaga av Investerar-SM och du är regerande mästare. Hur känns det? – Det känns bra och jag är såklart taggad för att försvara min titel som Twittermästare. 2. Vad har du för förhoppningar inför årets tävling? – Jag räknar med att försöka försvara min titel men jag kommer [...] Läs mer »

VISA ALLA NYHETER »

Twitterprofiler som tävlar

OM INVESTERAR-SM

Investerar-SM arrangeras av börsen Nordic Growth Market (NGM). Genom tävlingen får nyfikna amatörer och inbitna investerare testa sina kunskaper i handeln med aktier, råvaror, index, valutor, krypto och räntor. Det görs med hjälp av vanliga aktier och börshandlade produkter. Dessa värdepapper finns på NGM:s hemsida.

Tävlingen pågår mellan 30 september-11 oktober. För att vara med i huvudtävlingen och tävla om första priset måste du ha anmält dig senast 6 oktober. Handeln är öppen under börsens öppettider, kl. 08.00-20.00. Notera att vissa värdepapper, bland annat aktier, handlas under kortare öppettider (09.00-17.25). Under tävlingen ska deltagarna skapa en så hög avkastning som möjligt i sin depå som består av 100 000 fiktiva kronor. I tävlingen handlas alla värdepapper till faktiska kurser men med fiktiva pengar. Fördelen med tävlingen är att man får testa att handla utan att riskera riktiga pengar.

Under tävlingsperioden pågår en huvudtävling. Den deltagare som lyckas skapa den högsta avkastningen vinner och belönas med ett äkta guldmynt (31,1 gram rent guld), värde cirka 11 600 kronor. Första veckan belönas även Veckans raket, d.v.s. den deltagare som har haft den största procentuella utvecklingen i sin portfölj.

Investerar-SM är en social tävling – utmana vänner, kollegor och familj och visa vem som är bäst på trading! I tävlingen går det att skapa grupper där man tävlar mot alla inom gruppen.

Det är så klart kostnadsfritt att delta, men man måste ha fyllt 18 år.

Läs mer om Investerar-SM och reglerna här

 • PARTNERS

  Samarbetspartners

  bnp
  bnp
  bnp

  Mediapartners

  bnp
  bnp
  bnp

  Utbildningspartners

  bnp

 • © Nordic Growth Market NGM AB 2019. All rights reserved | Integritetspolicy | Allmänna villkor

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik