Investerar-SM 2022

– Är du Sveriges bästa investerare?

  • Delta gratis i tävlingen och lär dig handla aktier, index, råvaror, valutor, krypto och räntor.

Anmäl dig nu!Handelsplattformen

Tävlingen pågår mellan 7 november – 11 november 2022.

Nyheter

Investerar-SM 2022 är avgjort! Det blev INGRID1 som kammade hem vinsten och den ärofyllda titeln ”Sveriges främsta investerare 2022” med en total avkastning på hela 482,06%! Stort grattis INGRID1! På andraplats hittar vi VETENSKAP med en avkastning på 337,7% och på tredjeplats med en avkastning på 267,14% kom HANTVERKAREN! Årets vinnare av Investerarprofilerna som får skänka 10 000 till en valfri välgörenhetsorganisation blev TVÅ MÅNADSLÖNER som lyckades skapa en avkastning på 68,17%. Vilken välgörenhet som får ta emot [...] Läs mer »
Avatar photo

Ledartröjan

Investerar-SMs näst sista dag har passerat och mycket har hänt! I ledning kan vi nu se att INGRID1 har rusat upp med en avkastning på hela 511,33% och vinner därmed torsdagens ”Ledartröjan”! På andraplats hittar vi ÖL vars portfölj har växt med 339,05% sedan start. Topplistan för Investerarprofilerna har också skakats om och efter torsdagens stängning så är det TVÅ MÅNADSLÖNER som ligger i topp med en avkastning på 54,18%! Tätt följt av MARCUSLINDBLAD som ligger på andraplatsen med en avkastning på 48,54%. Imorgon är [...] Läs mer »

VISA ALLA NYHETER »

Investerarprofiler som tävlar

OM INVESTERAR-SM

Investerar-SM arrangeras av börsen Nordic Growth Market (NGM). Genom tävlingen får nyfikna amatörer och inbitna investerare testa sina kunskaper i handeln med aktier, råvaror, index, valutor, krypto och räntor. Det görs med hjälp av vanliga aktier och börshandlade produkter. Dessa värdepapper finns på NGM:s hemsida.

Tävlingen pågår mellan 7 november – 11 november. För att vara med i huvudtävlingen och tävla om första priset måste du ha anmält dig senast 8 november. Handeln är öppen under börsens öppettider 08:00 – 20:00. Tänk på att vissa värdepapper, bland annat aktier, handlas under kortare öppettider 09:00 – 17:25.

Under tävlingen ska deltagarna skapa en så hög avkastning som möjligt i sin depå som består av 100 000 fiktiva kronor. I tävlingen handlas alla värdepapper till faktiska kurser men med fiktiva pengar. Fördelen med tävlingen är att man får testa att handla utan att riskera riktiga pengar.

Investerar-SM är en social tävling – utmana vänner, kollegor och familj och visa vem som är bäst på trading! I tävlingen går det att skapa grupper där man tävlar mot alla inom gruppen.

Det är så klart kostnadsfritt att delta, men man måste ha fyllt 18 år.

Läs mer om Investerar-SM och reglerna här

 • PARTNERS

  Samarbetspartners

   
  bnp
  bnp

  Mediapartners

   
  bnp
  bnp

  Utbildningspartners

   
  bnp
 • © Nordic Growth Market NGM AB 2022. All rights reserved | Integritetspolicy | Allmänna villkor

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik